Geplaatst op 11 mei 2021

Wij vinden bewonersgeluk heel belangrijk. Onze allround vakmensen zetten zich voor de volle 100% in om onze slogan ‘Let’s Build Happiness’ eer aan te doen. Wij werken met een glimlach aan de glimlach van alle betrokkenen. En onze glimlach werd nog breder toen we afgelopen week een mooi compliment ontvingen van twee bewoners.

“Mijn vriendin en ik zijn huurder bij Wonen Limburg te Sevenum en hadden veel wateroverlast in de tuin. Dat kwam doordat de aannemer die de nieuwbouw heeft gerealiseerd in 2015 veel puin had achtergelaten. De grond was heel hard en niet om te spitten. Onmogelijk om daar een tuintje van te maken.

Door actieve inzet van Gerbert Janssen en Marcel Kellenaers van Janssen de Jong OnderhoudPlus is dit probleem onder de loep genomen en heeft uiteindelijk geleid tot een oplossing. Vorige week woensdag is een afwatering/drainage aangelegd en alle grond is uitgegraven tot 50 cm diep en vervangen door tuinaarde. Wij zijn blij dat we door hen serieus zijn genomen en dat zij op correcte wijze dit probleem voor ons hebben opgelost. Dank daarvoor, top!”

Theo van Gestel en Kirsten Hohn

Delen