Geplaatst op 08 juli 2021

Per 1 juli jl. is de Regeling Vermindering Verhuurderheffing Verduurzaming (RVV Verduurzaming) open voor nieuwe aanmeldingen. De heffingsvermindering van 2021 is gebaseerd op verbeteringen in de energieprestaties van sociale huurwoningen. Dit gebeurt door het vergelijken van het niveau voor en na de renovatie. De energielabelklasse van de NTA 8800 moet met minimaal drie stappen verbeterd zijn.

Het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties stelt € 150 miljoen beschikbaar voor 2021 en vanaf 2022 structureel € 104 miljoen. Bekijk de voorwaarden en hoe u zich hiervoor kunt aanmelden hier.

Specialist verduurzamen
Janssen de Jong OnderhoudPlus is specialist op het gebied van verduurzamen. Met energiebesparende maatregelen realiseren we minder CO2-uitstoot, meer comfort én lagere woonlasten. Inmiddels hebben wij reeds een groot aantal woningen verduurzaamd, waarbij een energielabelverbetering van minimaal drie stappen gerealiseerd is.

Benieuwd naar hoe we uw woningen aan kunnen pakken? Neem hierover contact op met Judith Verweij, commercieel manager Janssen de Jong OnderhoudPlus Zuid, bereikbaar via telefoonnummer 088 355 93 29 of e-mail j.verweij@onderhoudplus.nl.
Of met Juriën Huiskamp, manager Janssen de Jong OnderhoudPlus Oost/Noord, bereikbaar via telefoonnummer 06 110 172 78 of e-mail j.huiskamp@onderhoudplus.nl

Delen