Geplaatst op 07 november 2022

Wie goed doet, goed ontmoet. Deze oude Nederlandse uitdrukking is zeker van toepassing op een opdracht die Janssen de Jong OnderhoudPlus heeft uitgevoerd voor gemeente Horst aan de Maas. Wat begon als een opdracht voor het maken van een balie, mondde uit in veel meer werkzaamheden.

“We werden benaderd voor het maken van een receptiebalie in zwembad De Berkel. Uit het eerste gesprek bleek al snel dat er meer wensen waren, waardoor het een flinke, mooie opdracht werd. Er is de hele bouwvak doorgewerkt en alle werkzaamheden zijn  binnen 12 weken gerealiseerd”, vertelt Leon Janssen, servicecoördinator Janssen de Jong OnderhoudPlus, trots.

 

 

 

 

Geperste petflessen
In deze 12 weken is een nieuwe vloer en zijn nieuwe kozijnen aangebracht, is de verlichting vervangen, zijn er twee kleedlokalen gemaakt en kluisjes geplaatst. Ook is het dak vernieuwd, zijn er koepels op het dak geplaatst voor meer lichtinval, zijn de wanden geïsoleerd en is er een mindervalidentoilet gemaakt. “Om de akoestiek in de ruimte te verbeteren, hebben we geluidsabsorberend plaatmateriaal tegen de wanden bevestigd. Dit materiaal bestaat uit vilt gemaakt van geperste petflessen. Een mooie, duurzame oplossing dus!”, laat Leon weten. Tenslotte is het oude ‘pierenbadje’ gesloopt en is er een nieuwe aangebracht.

Update sporthal en gemeenschapshuis
Toen de gemeente het vakmanschap van onze mensen zag, vroegen ze ons of we ook diverse werkzaamheden in de kantine van de sporthal – grenzend aan het zwembad – aan konden pakken. Natuurlijk kunnen we dat! Denk daarbij aan het plaatsen van een nieuwe keuken, pvc-vloer en verlichting. Het plafond is voorzien van dezelfde geluidsabsorberende pet-platen als gebruikt zijn in het zwembad.

Tevens gaat Janssen de Jong OnderhoudPlus binnenkort voor gemeente Horst aan de Maas het gemeenschapshuis in Lottum aanpakken.

Delen