Geplaatst op 03 maart 2022

In 2050 moet de Nederlandse bouweconomie volledig circulair zijn. Hoe gaan wij deze hoge ambities in combinatie met stijgende prijzen en een tekort aan woningen gezamenlijk waarmaken? 

Op heel veel vlakken zullen we flexibeler, efficiënter en hoogwaardiger dienen te handelen, in zowel ruimtelijke als in procesmatige zin. Om het proces te versnellen en grip te krijgen op de knoppen waaraan gedraaid kan worden, hebben we alle partijen in de keten nodig. In tijden van verandering en innovatie draait het juist om partneren, samenwerking en maatschappelijke betrokkenheid.

Paneldiscussie met experts
Janssen de Jong OnderhoudPlus, Janssen de Jong Bouw en Janssen de Jong Projectontwikkeling organiseren daarom op 14 april 2022 samen met onze partners het kennisevent ‘Bouwen voor de toekomst’ in Oost Nederland.
Tijdens deze ochtend brengen we woningcorporaties, overheid en marktpartijen bij elkaar om kennis te delen en de circulaire bouweconomie aan te jagen. Op het programma staat een paneldiscussie met en door experts op het gebied van duurzaam en circulair bouwen. Onze key-note sprekers nemen u daarnaast mee in de onderwerpen ‘rapid circular contracting’ en ‘waardemaximalisatie’.
Wij nodigen daarnaast deelnemers van harte uit om tijdens deze interactieve bijeenkomst een eigen casus in te brengen en vragen te stellen.

Programma
Benieuwd naar het programma van deze inspirerende ochtend? Klik dan hier voor meer informatie. Hier kunt u zich tevens aanmelden om het kennisevent bij te wonen. Deelname is gratis, er geldt een maximum van 50 deelnemers.

Delen