Geplaatst op 01 april 2021

Het team van Janssen de Jong OnderhoudPlus is per 1 april jl. uitgebreid met Juriën Huiskamp. Hij is aangetreden als manager van Janssen de Jong OnderhoudPlus voor de regio’s oost en noord. Louis Camps, algemeen directeur cluster Wonen van JAJO: “Met zijn kennis en ervaring in de branche en ondernemersdrive is Juriën de perfecte match voor de groeiambitie van Janssen de Jong OnderhoudPlus!”

“Ik heb altijd een commerciële rol vervuld binnen het bouw- en vastgoedsegment waarbij het op- en uitbouwen van relaties en het verbinden van de markt met de interne organisatie een belangrijke rol speelde. In mijn laatste functie was ik verantwoordelijk voor het bedrijfsmatig onderhoud. Dat betekende dat ik de link legde tussen de externe en de interne organisatie om ervoor te zorgen dat de klantwens zo goed mogelijk werd vertaald, zodat het juiste aanbod kon worden gedaan. Ik kijk ernaar uit om mijn kennis en opgebouwde netwerk te benutten in mijn nieuwe functie”, aldus Juriën.

Teamwork
Het ondernemerschap en de kernwaarden – Lef, Oplossingsgericht, Samen, Transparant en Trots – van Janssen de Jong OnderhoudPlus spreken hem erg aan. “Ik draag graag bij aan de doelen en ambities van Janssen de Jong OnderhoudPlus. Initiatieven durven ontplooien om zichtbaarder te zijn, het bedrijf nòg beter op de kaart te zetten en dit samen met het team te doen, dat geeft me veel voldoening en maakt me trots. Openheid en eerlijkheid vind ik erg belangrijk, zowel intern als extern, om tot een passende oplossing voor alle partijen te komen.”

Vastgoed Verbeteren, Verduurzamen en Veiligstellen
Louis: “Met de komst van Juriën bouwen we verder aan ons mooie bedrijf en het Verbeteren, Verduurzamen en Veiligstellen van vastgoed in Nederland. De medewerkers van Janssen de Jong OnderhoudPlus in oost en noord krijgen de aandacht die ze verdienen onder een dedicated manager. Bovendien wordt onze (commerciële) slagkracht vergroot. We wensen Juriën veel succes en plezier in zijn nieuwe functie!”

Juriën is bereikbaar via j.huiskamp@onderhoudplus.nl of telefoonnummer 06 828 799 01.

Delen