Geplaatst op 09 juni 2020

Venlo – Met ingang van 2 juni jongstleden is het commerciële team van Janssen de Jong OnderhoudPlus uitgebreid met Judith Verweij. Judith is per genoemde datum aangetreden als Commercieel Manager. Judith maakt tevens onderdeel uit van het MT van Janssen de Jong OnderhoudPlus.

Peter Renkens, Directeur Janssen de Jong OnderhoudPlus, zegt hierover: “We zijn erg blij met deze uitbreiding. Judith heeft de juiste kennis en ervaring voor deze functie. Ze weet waar de wensen en uitdagingen liggen bij opdrachtgevers en begrijpt net als wij dat onze medewerkers het werkelijke goud van ons bedrijf zijn. Met de komst van Judith kunnen we onze ambities voor de toekomst nog beter waarmaken.”

Judith is onder meer 14 jaar als zelfstandig ondernemer actief geweest op het gebied van marketingstrategie en sales. In deze rol mocht zij vele bouwbedrijven tot haar klantenkring rekenen en heeft ze veel kennis en ervaring opgedaan in de bouw- en onderhoudsbranche. De afgelopen vier jaar is ze als Commercieel Manager werkzaam geweest bij ingenieursbureau Volantis. “Wat me bij Janssen de Jong OnderhoudPlus enorm aanspreekt, is dat we bestaande gebouwen een tweede leven geven door deze te verduurzamen en toekomstbestendig te maken. Dat Janssen de Jong OnderhoudPlus dit als geen ander kan, laten eerdere projecten als de Tedderstraat in Venray en het Kuiperplein in Horst zien. Bij beide projecten zijn de werkzaamheden uitgevoerd in bewoonde staat, waarbij de focus lag op zo min mogelijk overlast voor bewoners. Dit pakt Janssen de Jong OnderhoudPlus echt heel goed aan! Ik vind het fantastisch om samen met dit mooie bedrijf mee te mogen bouwen aan de verdere ontwikkeling en realisatie van dit soort projecten!”, vertelt Judith trots.

Judith is bereikbaar via j.verweij@onderhoudplus.nl.

Delen