Geplaatst op 28 maart 2024

Op 1 maart jl. zijn Nuno en Boubaker begonnen als leerling timmermannen op project Souverein aan de Alexanderstraat in Den Haag. Hier leveren ze een waardevolle bijdrage aan de transformatie van dit monumentale pand naar luxe, duurzame appartementen.

Nuno en Boubaker zijn momenteel druk bezig met het herstellen van de 200 jaar oude houten vloeren. Hun inzet zorgt ervoor dat de vloeren minder veren en een gelijkmatiger oppervlak krijgen, wat een belangrijk onderdeel is van de transformatie. Zij worden in hun werkzaamheden deskundig begeleid door ervaren vakman Hans Beijer. Door nauw samen te werken met Hans, krijgen beide heren de kans om alle aspecten van de bouwfases en timmerwerkzaamheden te leren en ontwikkelen ze waardevolle vaardigheden die helpen bij hun toekomstige carrière in de onderhouds-/bouwsector.

Mooie vooruitgang
Terwijl Nuno en Boubaker hun BBL-leertraject (via Bouwmensen) volgen, vordert project Souverein gestaag. Momenteel zijn we bezig met het plaatsen van de constructieve elementen, waarmee we alweer in de volgende fase van het project zijn aangekomen.
We boeken mooie vooruitgang en blijven uiteraard streven naar excellentie in elk aspect van het project. We zijn blij met de toevoeging van Nuno en Boubaker aan ons professionele team en zijn ervan overtuigd dat we met dit fantastische team weer een mooi eindresultaat neer gaan zetten!

Delen