Geplaatst op 13 juli 2021

Janssen de Jong OnderhoudPlus timmert hard aan de weg. Met projecten zoals het verduurzamen van 121 appartementen in Hoensbroek, transformeren van een dorpshuis naar appartementen in Ell en het met ketenpartners vernieuwen van 240 badkamers in Venray volgens het innovatieve droogbouwsysteem ‘De Frisse Badkamer’.

Het bedrijf is per 1 januari jl. verzelfstandigd en pakt voortvarend door onder leiding van een dedicated management om de groeiambities te realiseren en (landelijke) klanten nog beter en sneller te bedienen. Bij deze ambities hoort een nieuwe, frisse website die vandaag gelanceerd is!

Drie pijlers
Janssen de Jong OnderhoudPlus biedt een totaalpakket voor de toekomstbestendigheid van bestaand vastgoed van onder meer woningcorporaties, zorginstellingen en (commercieel) vastgoedbeheerders. Om de expertises helder te communiceren, is gekozen voor een onderverdeling in drie pijlers, namelijk ‘Verbeteren’, ‘Verduurzamen’ en ‘Veiligstellen’. Deze pijlers vormen de leidraad van deze nieuwe website. De website heeft een moderne, frisse uitstraling en staat boordevol nieuws en fraaie referentieprojecten.

Kijk gerust eens rond op onze vernieuwde website!

Delen