Geplaatst op 01 februari 2023

Vandaag is Guido Beijer gestart in de functie van (landelijk) directeur bij Janssen de Jong OnderhoudPlus. Guido is al sinds 2004 actief in de onderhoudsbranche. De bedrijfscultuur en landelijke groeiambities van Janssen de Jong OnderhoudPlus in combinatie met alle kansen die er liggen in de markt, zoals de energietransitie en verduurzamingsopgave, spreken hem erg aan in zijn nieuwe functie.

Guido is eindverantwoordelijk voor alle vestigingen van Janssen de Jong OnderhoudPlus. Peter Renkens (regio Zuid), Juriën Huiskamp (regio Noord en Oost) en de nog nieuw aan te trekken manager voor regio West blijven verantwoordelijk voor hun eigen regio. Guido heeft een overkoepelende rol waarin hij zich met name bezig gaat houden met de synergie tussen de bedrijven onderling, groei naar een landelijk onderhoudsbedrijf, het beleid en de strategie.

Fantastisch fundament
Bij zijn vorige werkgever heeft Guido aan de wieg gestaan van de ontwikkeling van een zelfstandig opererend onderhoudsbedrijf in Nederland. De opgedane knowhow zet hij graag in om van Janssen de Jong OnderhoudPlus dé onderhoudspartner in Nederland te maken. Guido zegt hierover: “Mijn doel is om samen met de vestigingen van Janssen de Jong OnderhoudPlus en de andere bedrijven binnen JAJO een substantieel marktaandeel te veroveren. De in de regio’s aanwezige kennis en kunde vormen een fantastisch fundament om te kunnen groeien. Samen met de missie en visie van het bedrijf, het ondernemerschap en de creativiteit zijn voor mij alle ingrediënten aanwezig om hier een succes van te kunnen maken. Ik heb er enorm veel zin in!”

Louis Camps, algemeen directeur Wonen bij JAJO, is al even enthousiast: “Zowel qua kennis en ervaring als qua persoon past Guido perfect bij onze organisatie. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij samen met zijn team de groeiambities van Janssen de Jong OnderhoudPlus verder invulling gaat geven.”
Guido is bereikbaar via g.beijer@onderhoudplus.nl of telefoonnummer 06 260 909 64.

Over Janssen de Jong OnderhoudPlus
Janssen de Jong OnderhoudPlus zorgt met haar activiteiten op het gebied van verbeteren, verduurzamen en veiligstellen voor de toekomstbestendigheid van bestaand vastgoed van onder meer woningcorporaties, zorginstellingen en (commercieel) vastgoedbeheerders. Het bedrijf heeft vestigingen in Venlo, Son en Breugel, Hengelo, Hardenberg, Barendrecht en Vlaardingen.

Delen