Geplaatst op 13 januari 2022

Zusterbedrijf Koninklijke Woudenberg heeft van Belvédère opdracht gekregen om een moderne betonnen trap in het monumentale vestinggebied in Maastricht aan te brengen. Hiervoor heeft ze de samenwerking gezocht met Janssen de Jong OnderhoudPlus. Wij hebben gezorgd voor het leveren en aanbrengen van de funderingen en het monteren van de prefab trapdelen. Speciaal transport van Mammoet was nodig om de trapelementen op de plaats van bestemming te krijgen. Een sterke samenwerking!

Het ontwerp van Cleuren Architecten is dusdanig vormgegeven dat het lijkt alsof de prefab trapelementen los over de eeuwenoude vestingmuren heen zweven en daarmee de monumentale muren ongemoeid laten. In het nieuwe stadspark van Maastricht – het Frontenpark – is de ontsluiting van de wandelpaden vanuit de lage Fronten naar de hoger gelegen paden in de Hoge Fronten met het plaatsen van deze trap een feit. Een niet alledaags project wat binnen de Janssen de Jong-bedrijven gezamenlijk is opgepakt.

Bekijk hier de video van RTV Maastricht over de plaatsing van de trap: https://www.facebook.com/watch/?v=1263845040803496&extid=WA-U NK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C&ref=sharing

Plaatsen betonnen trap

Plaatsen betonnen trap

Delen