Geplaatst op 23 juni 2021

Janssen de Jong OnderhoudPlus zorgt met haar activiteiten op het gebied van verbeteren, verduurzamen en veiligstellen voor toekomstbestendig vastgoed. Met vestigingen in Son, Venlo, Hengelo en Hardenberg zijn we altijd in de buurt. Benieuwd hoe een werkdag van één van onze onderhoudsmonteurs eruitziet? Jeroen Broeksema, al 25 jaar onderhoudsmonteur te Hengelo, vertelt het je graag.

Hoe ziet je werkdag eruit?
“Ik sta om 6.00 uur op. Na een bakje koffie rijd ik naar de werkplek. Daar drink ik met de jongens nog een bakje koffie en om 7.30 uur starten we met onze werkdag. Alles wat met een renovatie- of mutatiewoning te maken heeft, kan voorbij komen. Denk daarbij aan tegelen, stukadoren, timmerwerk, het plaatsen van een keuken en al het voorwerk wat hierbij komt kijken. Tussendoor schaften we in twee ploegen in verband met de coronamaatregelen en om 16.15 uur zit onze werkdag er doorgaans op. Als er iets afgemaakt moet worden, doen we dit uiteraard nog even!”

Wat maakt werken bij Janssen de Jong OnderhoudPlus leuk?
“Er heerst een leuke sfeer tussen de collega’s, het is fijn samenwerken en ik heb een goede leidinggevende. Ik vind het geweldig om onder de mensen te zijn en in mijn werk ben ik dat dagelijks. Niet alleen met collega’s, maar ook met bewoners van de huizen waarin we werkzaamheden verrichten. Ik ontmoet zoveel verschillende mensen en zie hun blije gezichten als we hun woning aangepakt hebben. Vaak ontvangen we ook een bedankkaartje van de bewoners. Zien dat zij tevreden zijn, dat is zo leuk! Daar doe je het voor!
En zelfs na 25 jaar is het werk afwisselend. Je weet nooit wat je tegenkomt en dat maakt het erg leuk. Ik ga altijd fluitend de deur uit ’s ochtends.”

Welke kernwaarde spreekt je het meest aan en waarom?
(De kernwaarden van Janssen de Jong OnderhoudPlus zijn Lef, Oplossingsgericht, Samen, Transparant en Trots)
“Samen. Als er iets is, wordt het altijd opgelost met collega’s. Er wordt nooit moeilijk over gedaan. We hebben veel voor elkaar over. Deze samenwerking, dat is grandioos. Dit viel me 25 jaar geleden in positieve zin al op en dit is nog steeds hoe het gaat. Janssen de Jong OnderhoudPlus is een heel fijn bedrijf om voor te werken.”

Wat doe je graag in het weekend?
“Vissen en biljarten. Dit laatste is wat lastiger in coronatijd. Maar vissen kan gelukkig wel! Dat doe ik graag met mijn zoontje of met collega’s. Met mooi weer genieten aan de waterkant en tot rust komen. Dan kunnen we er maandag weer tegenaan!”

Wil jij ook graag bij ons komen werken? Bekijk dan hier onze vacatures. Werken bij één van onze zusterbedrijven kan natuurlijk ook! Alle vacatures bij de bedrijven die vallen onder de JAJO vind je hier.

Delen