Geplaatst op 14 september 2021

De vakantie zit erop en onze medewerkers zijn weer hard aan het werk voor onze diverse opdrachtgevers. Onderhoudsmonteur Ger van de Belt, sinds zes jaar werkzaam bij Janssen de Jong OnderhoudPlus te Hardenberg, vertelt je graag over zijn uiteenlopende werkzaamheden.

Hoe ziet je werkdag eruit?
“Mijn werkdagen zijn zeer divers. Ik krijg mijn opdrachten binnen via mijn telefoon. Het gaat veelal om het oplossen van schadegevallen voor een grote verzekeringsmaatschappij. Denk daarbij aan de gevolgschade van bijvoorbeeld een lekkage. We zorgen er dan voor dat de vloeren, muren en plafonds er weer keurig uitzien. Afhankelijk van de schade, zijn we soms een dag en soms een week bezig op een locatie. We krijgen redelijk veel vrijheid in het uitvoeren van onze werkzaamheden. Het werk moet gewoon goed gebeuren. Daar gaan we voor!”

Wat maakt werken bij Janssen de Jong OnderhoudPlus leuk?
“Dat de werkzaamheden zo divers zijn. Zo maken we bijvoorbeeld ook aanbouwtjes. We zijn echt allround bezig. Je kunt op één dag aan het metselen, timmeren, schilderen, tegelzetten en stuccen zijn! Bovendien zit je niet lang op dezelfde plek en spreek je veel verschillende mensen. Dat vind ik erg leuk! En we krijgen veel vrijheid.”

Welke kernwaarde spreekt je het meest aan en waarom?
(De kernwaarden van Janssen de Jong OnderhoudPlus zijn Lef, Oplossingsgericht, Samen, Transparant en Trots)
“Oplossingsgericht. We bekijken welke werkzaamheden uitgevoerd dienen te worden en gaan aan de slag. We hebben overal een oplossing voor! Het gaat erom dat de klant tevreden is. Aangezien we zaken zelfstandig oppakken, heb je ook een bepaalde mate van lef nodig. Je dient bepaalde beslissingen immers zelf te nemen. Dat spreekt me erg aan.”

Wat doe je graag in het weekend?
“In mijn vrije tijd ga ik graag voetballen, vissen en leuke dingen ondernemen met mijn kinderen.”

Wil jij ook graag bij ons komen werken? Bekijk dan hier onze vacatures. Werken bij één van onze zusterbedrijven kan natuurlijk ook! Alle vacatures bij de bedrijven die vallen onder de JAJO vind je hier.

Delen