Geplaatst op 15 december 2021

‘Samen’ is één van de kernwaarden van Janssen de Jong OnderhoudPlus. We werken dan ook graag en veel samen met diverse partijen, zowel intern als extern. Een van die partijen is DION Vastgoed Support. Zij ontzorgen organisaties op het gebied van vastgoed, huisvesting en duurzaamheid. Jacqueline de Vries, directeur DION Vastgoed Support, vertelt u hoe zij de samenwerking met Janssen de Jong OnderhoudPlus ervaart.

“Onze klanten bevinden zich onder meer in de zorg en in het onderwijs. Organisaties die zelf een bescheiden afdeling gebouwenbeheer hebben. Waar nodig en gevraagd leveren wij kennis en capaciteit en bieden wij hen de mogelijkheid om extern gebouwinformatie te borgen. Zo begeleiden we onze klanten onder meer bij aanbestedingstrajecten voor diverse gebouwgerelateerde thema’s. Op deze manier komen we Janssen de Jong OnderhoudPlus regelmatig tegen in de markt, bij onze opdrachtgevers”, legt Jacqueline uit.

Aanbestedingen
Vanuit door DION Vastgoed Support uitgezette, gewonnen aanbestedingen voert Janssen de Jong OnderhoudPlus onder meer renovatiewerkzaamheden uit voor diverse scholen van Chrono (de Stichting voor Protestants Christelijk Primair Onderwijs), zoals de Bloemenhof en De Vlinder in Hardenberg. Daarnaast voeren we het onderhoud uit voor uiteenlopende bedrijven op het Wavin-terrein in Hardenberg en zijn we momenteel druk bezig met de verbouwing van het kantoorpand van de DION Groep.

Hoge kwaliteit
Jacqueline: “Janssen de Jong OnderhoudPlus levert een goede, constante kwaliteit en ook de communicatie verloopt prettig. De lijntjes zijn kort en er wordt goed meegedacht in oplossingen waarin alle betrokken partijen zich kunnen vinden. Wat ik tevens hoor vanuit onze projectleiders, is dat Janssen de Jong OnderhoudPlus rekening houdt met en goed inspeelt op de bij de betreffende klant geldende situatie om de overlast zoveel mogelijk te beperken. Bijvoorbeeld bij de scholen: hier wordt een strakke planning gehanteerd, zodat de lessen voor leerlingen gewoon door kunnen gaan. Doordat er regelmatig samenwerkingen zijn ontstaan tussen DION Vastgoed Support en Janssen de Jong OnderhoudPlus, weten partijen wat ze aan elkaar hebben en kennen ze elkaars medewerkers. Dat werkt prettig.” Dit maakt dat beide partijen openstaan voor toekomstige samenwerkingen. Of deze er gaan komen, is natuurlijk afhankelijk van de markt.

Delen