Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie

Om een woning efficiënt te isoleren, is spouwmuurisolatie een erg geschikte oplossing. Het maakt de woning in no-time een stuk energiezuiniger en comfortabeler. Dit is goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu.

Spouwmuurisolatie brengt als groot voordeel met zich mee dat er geen sloopwerk aan te pas komt. Het wordt van buitenaf aangebracht door kleine gaatjes in de voegen. Na afloop worden deze gaatjes dichtgemaakt in de kleur van de voeg. Buitengevelisolatie heeft als voordeel dat de aanblik van het complex aangepast kan worden en dat er meer ruimte kan zijn om een hogere isolatiewaarde toe te passen. Isoleren vanuit de binnenzijde met een zogeheten doos-in-doos constructie is vooral bij gebouwen met esthetische waarde, zoals beschermd stads- en dorpsgezicht en monumenten, een oplossing waarbij het interieur wordt opgefrist.

_A3A0748 (Groot)

Beglazing

Wilt u meer warmte in de woning houden en zo de energierekening laag houden? Janssen de Jong OnderhoudPlus adviseert u graag over de mogelijkheden. HR++ en triple glas (HR+++) isoleren vele malen beter dan enkel glas of gewoon dubbel glas. Wellicht kan het interessant zijn om behalve het glas ook de kozijnen te vervangen.

Vloerisolatie of plafondisolatie

Er zijn diverse mogelijkheden om een vloer of plafond te isoleren. Een houten vloer vraagt om een andere aanpak dan een beton vloer. Vloerisolatie zorgt ervoor dat er minder koude lucht door de vloer trekt, hierdoor voelt de vloer direct prettiger aan.

De gecertificeerde EPA Adviseurs van Janssen de Jong OnderhoudPlus brengen het te behalen resultaat, de woonlasten en de terugverdientijd exact in beeld, zodat u en de bewoners weten waar u aan toe bent.