Janssen de Jong OnderhoudPlus renoveert 120 appartementen voor Wonen Limburg. De appartementen krijgen een nieuwe uitstraling en worden verduurzaamd van label C naar A+. Hoe we zo’n project aanpakken? Dat ziet u in onderstaande video.

Achtergrond

De appartementen zijn gebouwd in 1964 en waren toe aan een grootschalige renovatie. Dit type portiek-etage-woningen is veel gebouwd in de jaren ’50, ’60 en ’70. Er staan er een kleine miljoen van in Nederland. Het waren de eerste uitbreidingsplannen van steden en dorpen, vaak gelegen op mooie ruime locaties. Daarnaast zijn het zeer gewilde woningen omdat ze niet al te groot zijn en bovenal zeer betaalbaar. Een tweede jeugd voor dit soort complexen is daarom zowel voor de huurders als de corporaties interessant.

Wonen Limburg zet zich iedere dag in voor betere buurten en voor goed, veilig en betaalbaar wonen. Dit doen zij samen met huurders, medewerkers én partners. Janssen de Jong OnderhoudPlus is zo’n partner die begrijpt wat Wonen Limburg belangrijk vindt. Een thuis voor iedereen.

Deze website maakt gebruik van cookies om de werking en beleving te optimaliseren.  meer informatie