Allround onderhoudsmedewerkers

 Standplaats: Son / Venlo

Ben je een tegelzetter, timmerman, stukadoor of heb je andere bouwkundige kennis en wil je graag allround onderhoudsmedewerker worden? Of ben je al allround onderhoudsmedewerker en zoek je een nieuw uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen als allround onderhoudsmedewerker?

In verband met uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij per direct op zoek naar diverse onderhoudsmedewerkers voor onze vestigingen in Son en Venlo. Als allround onderhoudsmedewerker werkt je voor diverse professionele opdrachtgevers, veelal woningbouwcoöperaties, zorgvastgoed en gemeentes in de regio Venlo. Je voert in bewoonde situatie werkzaamheden uit voor bonnenwerk, storingen, mutaties en renovaties, zoals keuken-, toilet- en badkamerrenovaties. De werkzaamheden worden afgestemd op jouw werkervaring. Heb je ervaring in tegelwerk, dan zul je in eerste instantie hier het meeste op worden ingezet. Later zal je intern andere werkzaamheden leren zodat je door kan groeien naar een allround onderhoudsmedewerker.

Welke ervaring vragen wij:

  • Werkervaring of opleiding in de bouw als tegelzetter, timmerman, stukadoor of andere onderhoudswerkzaamheden. Ook als je net van school komt zijn we geïnteresseerd in jou;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • In bezit van rijbewijs B en eventueel aangevuld met E;
  • Representatief en klantgericht;
  • Je werkt nauwkeurig.

Wat bieden wij jou:

  • Een uitdagende baan bij een toonaangevend bouwbedrijf waarbij je veel vrijheid en verantwoordelijkheid hebt;
  • Een informele sfeer waardoor je je snel thuis voelt;
  • Groeimogelijkheden om jouw talent verder te ontwikkelen;
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goed salaris;
  • Onze personeelsvereniging verrast je het gehele jaar door met leuke activiteiten.

Wie zijn wij?

Wij denken en bouwen vanuit de credo en de gedachte ‘Let’s build happiness’. Dit betekent dat wij bij Janssen de Jong OnderhoudPlus – onderdeel van Janssen de Jong Groep – persoonlijke aandacht geven aan onze klanten en bewoners. Wij onderhouden, transformeren, renoveren en muteren woningen en vastgoed waar bewoners zich thuis voelen én gelukkig zijn.

Ook onze eigen medewerkers willen we gelukkig zien: ruimte om te groeien en zich verder te kunnen ontwikkelen binnen een informele gemoedelijke sfeer. Binnen Janssen de Jong OnderhoudPlus houden in totaal 50 medewerkers zich bezig met dagelijks niet planmatig onderhoud (NPO), mutatie- en planmatig onderhoud, (energetische) renovaties en transformaties, voornamelijk voor woning- en zorgvastgoed en voor gemeentes. Er zijn momenteel 26 bouwplaatsmedewerker bij ons werkzaam die dagelijks goed vakwerk leveren om bewoners gelukkig te maken. Kom jij bij ons team?

Solliciteren:

Hebben we je interesse gewekt en kan je niet wachten om je aan te sluiten bij het team van Janssen de Jong OnderhoudPlus? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar sollicitaties@bouw.jajo.com. Voor het inwinnen van inhoudelijke informatie kun je terecht bij de Peter Renkens (tel 088- 355 9325).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deze website maakt gebruik van cookies om de werking en beleving te optimaliseren.  meer informatie