Let’s build happiness!

Janssen de Jong OnderhoudPlus verbouwt, onderhoudt, renoveert, transformeert en beheert gebouwen in de ruimste zin van het woord. We werken vanuit de visie dat we samen met de klant de beste oplossing willen realiseren. Daarom werken we samen met waardevolle ketenpartners en sturen we continue op innovatieve en duurzame energetische oplossingen. Let’s build happiness!

Onze servicemonteurs zijn allround opgeleid, werken met een digitaal plansysteem en met eigen materieel. Janssen de Jong OnderhoudPlus hecht veel waarde aan een goede communicatie met bewoners.

Janssen de Jong Bouw

Janssen de Jong OnderhoudPlus is dé onderhoudsservice van Janssen de Jong Bouw. Janssen de Jong Bouw wil toegevoegde waarde leveren door een goede klantrelatie op te bouwen. Hierbij staat de wens van de gebruiker altijd centraal. 

Janssen de Jong Bouw maakt deel uit van de internationaal opererende Janssen de Jong Groep, de groep van bouwspecialisten.

Missie

Let’s Build Happiness. Vanuit deze gedachte denkt én werkt Janssen de Jong OnderhoudPlus. We willen woningen onderhouden en verduurzamen waar bewoners gelukkig zijn en zich thuis voelen. Ook het geluk van onze eigen medewerkers vinden we erg belangrijk. Onze collega’s moeten zich altijd kunnen blijven ontwikkelen.

Klanttevredenheid

We streven naar een klanttevredenheidsscore van 8+. Met workshops, trainingen en LEAN-sessies zorgen we er continu voor dat we bij ieder project die hoge tevredenheid kunnen realiseren. Het is onze missie om die hoge verwachtingen keer op keer waar te maken.

Ik denk graag in oplossingen en ga geen enkele uitdaging uit de weg!

Jeroen Verploegen

Allround onderhoudsmonteur

Deze website maakt gebruik van cookies om de werking en beleving te optimaliseren.  meer informatie