Janssen de Jong OnderhoudPlus zorgt met haar activiteiten voor toekomstbestendig vastgoed. Onlangs hebben we weer een mooi renovatieproject opgeleverd: het Huurhuis van de Toekomst.

In opdracht van Wonen Limburg heeft Janssen de Jong OnderhoudPlus samen met ketenpartner Van Gemert Installatiegroep onder meer de keuken vernieuwd en de badkamer en het toilet samengevoegd van het Huurhuis van de Toekomst. Hierbij zijn twee duurzame innovaties toegepast, te weten Fresh-R van Vaventis en Blue van Harmwells (winnaar innovatiepitch ‘Limburg klaar voor morgen’). Fresh-R is een balansventilatie met ingebouwde WTW (warmte terugwin) module die zorgt voor verse lucht zonder dat je de warmte kwijtraakt met forwards (hulpventilatoren in slaapkamers en op zolder). Blue is een energiebesparende douche met eveneens een ingebouwde WTW module.

Levensloopbestendig
De coördinatie van de verbouwing, de hak- en breekwerkzaamheden van de bestaande voorzieningen en het metselwerk is verzorgd door Janssen de Jong OnderhoudPlus. Tevens hebben we zorggedragen voor de aanleg van de koven, het tegelwerk en het stucwerk, zodat alle nieuwe technieken netjes weggewerkt konden worden. Denk daarbij aan vloerverwarming, elektrische radiator op de badkamer, bewegingsmelders en natuurlijk Fresh-R en Blue. De tuin is klimaatadaptief gemaakt door het hemelwaterafvoer te ontkoppelen en infiltratiekratten aan te brengen, de keuken is voorbereid op elektrisch koken en dorpels zijn verwijderd om de woning toegankelijker en levensloopbestendig te maken. Ook zijn er andere voorzieningen aangebracht voor de oude dag, zoals mogelijkheid voor een hoger spoeltoilet, rode markeringen rondom de klinken op de binnendeuren zodat deze goed zichtbaar zijn en ledverlichting onder te traptreden die bij het passeren oplichten. Met recht het Huurhuis van de Toekomst!

Deze website maakt gebruik van cookies om de werking en beleving te optimaliseren.  meer informatie