Janssen de Jong OnderhoudPlus is voor Wonen Limburg gestart met het grootschalig onderhoud en de vernieuwbouw van 48 appartementen aan het Kuiperplein in Horst.

Om te beginnen zal de toegankelijkheid en veiligheid van het gebouw voor mindervaliden worden vergroot. Dit realiseren we door de bouw van een nieuwe entree. Via de lift in de nieuwe entree zijn alle verdiepingen in het appartementencomplex bereikbaar. Daarnaast zullen er energetische maatregelen aan de thermische schil worden uitgevoerd (gemiddeld energielabel F naar energielabel A.). Bovendien wordt het gebouw uitgerust met een innovatieve WKK als collectieve warmtevoorziening. Ten slotte krijgen de gevels een complete facelift, waardoor Kuiperplein weer een frisse hedendaagse uitstraling krijgt.

Om de overlast tijdens de werkzaamheden te beperken hebben wij een tijdelijke toegang gecreëerd. De sloop van de huidige entree zal binnenkort plaatsvinden, waarna wij de Kuiperpleinflat in de steigers zullen zetten. Voor de bouwvak zal er gestart worden met de installatie, de dakrenovatie, en de eerste werkzaamheden aan de nieuwe entree. Na de bouwvak zal de bouw van de lift en de entree, en het vervangen van bestaande kozijnen voor nieuwe kunststofkozijnen plaatsvinden. De gewenste oplevering is eind 2019.

Deze website maakt gebruik van cookies om de werking en beleving te optimaliseren.  meer informatie