Verduurzamen

Duurzaam vastgoed is goed voor het milieu en uw portemonnee. Tegenwoordig kunnen we er niet meer omheen. Duurzaamheid staat hoog op iedere agenda. Janssen de Jong OnderhoudPlus kan uw vastgoed op elk gewenst ambitieniveau duurzamer – en dus milieuvriendelijker – maken. Onze specialisten kunnen u adviseren over alle mogelijkheden op het gebied van BENG, NOM(-ready), EPV, Energieprestatiegarantie, Energie-Index, circulair materiaalgebruik, subsidievoordeel en fiscale regelingen.

Waar nodig pakken we installaties aan om een comfortabel en gezond binnenklimaat te realiseren, indien gewenst met gasloze oplossingen en hernieuwbare energie. Eventueel plaatsen we zonnepanelen om duurzaam energie op te wekken. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld denken aan het opwaarderen van de thermische schil, zoals het plaatsen van isolerend glas, dakisolatie, vloerisolatie of spouwmuur isolatie.

Renovatie

Traditioneel bouwen

Energetische verbeteringen

NOM Servicecontracten

We vonden in Janssen de Jong Bouw en OnderhoudPlus een betrouwbare en innovatieve bouwonderneming, die MVO en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan.

René Rademaker – Directeur Woningbedrijf Warnsveld

Deze website maakt gebruik van cookies om de werking en beleving te optimaliseren.  meer informatie