Niet planmatig onderhoud

Niet planmatig onderhoud wordt over het algemeen uitgevoerd naar aanleiding van klachten van bewoners of gebruikers van een gebouw. Deze vorm van onderhoud wordt ook wel klachtenonderhoud genoemd. Deze klachten vragen in veel gevallen om een directe oplossing, bijvoorbeeld wanneer het dak lekt. Mutatie- en schadeonderhoud vallen ook onder niet planmatig onderhoud.

Mutatieonderhoud

Onderhoud dat wordt uitgevoerd om een gebouw of woning weer in goede staat te brengen na beëindiging van een huurperiode noemen we mutatieonderhoud. Dit is een goed moment om werkzaamheden uit te voeren, omdat het object in deze periode niet wordt gebruikt.

Schadeonderhoud

Schadeonderhoud zijn werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden als gevolg van een schade. Deze werkzaamheden zijn niet te voorspellen, dus ook niet te plannen.

Janssen de Jong OnderhoudPlus heeft ervaren vakmensen in dienst, die snel kunnen worden ingezet om uw niet-planmatig onderhoud uit te voeren. Omdat we gebruikmaken van een klantcontactcenter kunnen we uw meldingen 24/7 in behandeling nemen.

Heeft u behoefte aan niet planmatig onderhoud? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website.

Gerelateerde projecten

Energetische aanpassingen
Venray

Groot onderhoud
Venray

Facelift jaren ’70 woningen
Nederhemert

Storingsonderhoud
Saxenburgh Groep

OnderhoudPlus is de sleutel tot een duurzaam onderhoud en beheer van uw vastgoed

Maikel Walraven – Commercieel Manager OnderhoudPlus

Deze website maakt gebruik van cookies om de werking en beleving te optimaliseren.  meer informatie